+32471220045 [email protected]

Taxi App cabme - Altijd een Taxi Binnen Handbereik

Bied op Uw Volgende Rit en Bespaar

Ervaar de flexibiliteit en besparingen van de unieke biedings-app van Taxi app CABME. Zeg vaarwel tegen vaste tarieven en verwelkom de vrijheid van keuze. Stel je eigen prijs in en laat lokale chauffeurs bieden op uw rit, zodat u elke keer de beste deal krijgt. Download nu en begin met bieden voor betaalbare ritten 24/7. Vertrouw op Taxi App voor betrouwbare service overal waar u bent, aangezien we ons netwerk van chauffeurs langzaam aan het vergroten zijn. Bestel nu uw taxi en geniet van het gemak van keuze, met bijna elke taxichauffeur en elk bedrijf dat met ons samenwerkt.

Direct Taxi Bestellen

Bestel direct een taxi via onze app en ontvang binnen enkele minuten een bevestiging.

Bied op Uw Rit

Geef uw eigen prijs op en ontvang aanbiedingen van chauffeurs binnen een straal van 10 km.

Hoe Werkt Onze Taxi Biedingsapp?

Bekijk deze video om te leren hoe u onze taxi biedingsapp kunt gebruiken. In de video wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een taxi kunt bestellen, een prijs kunt bieden en aanbiedingen van chauffeurs kunt ontvangen.

Word Chauffeur bij Taxi App Cabme

Sluit u aan bij ons groeiende netwerk van chauffeurs en profiteer van de vele voordelen. Met onze app kunt u eenvoudig ritten ontvangen en uw inkomen verhogen.

Veelgestelde Vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze Taxi Bidding App.

Hoe bestel ik een taxi via de app?

Open de app, voer uw locatie en bestemming in, en selecteer ‘Bestel een Taxi’. U kunt de prijzen van verschillende chauffeurs bekijken of uw eigen prijs bieden.

Hoe werkt het bieden op een taxi?

U kunt een bod plaatsen door uw gewenste prijs in te voeren. Chauffeurs in de buurt ontvangen uw bod en kunnen het accepteren of een tegenbod doen.

Wat zijn de annuleringskosten?

Als u een rit annuleert, wordt er een annuleringskosten van 15 euro in rekening gebracht, plus een deel van de overeengekomen prijs.

Wat gebeurt er als ik de annuleringskosten niet betaal?

Als u de annuleringskosten niet betaalt, wordt uw account tijdelijk geblokkeerd en kunt u geen nieuwe ritten bestellen totdat de kosten zijn voldaan.

Hoe kan ik mijn account beheren?

U kunt uw account beheren via de instellingen in de app. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens bijwerken, betalingsmethoden toevoegen en uw ritgeschiedenis bekijken.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?