Luchthavenvervoer Liege/Luik Airport (LGG/EBLG)

luchthavenvervoer Liege/Luik taxi bestellen gewoon op te halen de telefoon en bel ons  (+32)0471 22 00 45 of gewoon boeken online.

we hebben de grootste tarieven databank ooit in België aangeboden waar u gemakkelijk kunt schatten hoeveel een taxi naar Luchthaven is u gaat kosten. Dan, click op

luchthavenvervoer Zaventem

luchthavenvervoer Charleroi

luchthavenvervoer Antwerpen

luchthavenvervoer Kortrijk Wevelgem International Airport (KJK/EBKT)

luchthavenvervoer Liege Airport (LGG/EBLG)

luchthavenvervoer Ostend Bruges International Airport (OST/EBOS)

luchthavenvervoer Amsterdam Schipol

luchthavenvervoer Eindhoven

we werken met de duidelijke prijsbeleid en wij garanderen de beste comfirtable taxi luchthavenvervoer dienst in het land.

Als u niet vinden wat u wilt, bel ons of stuur ons een mailtje en we zullen zeker komen met een oplossing.

Liege Airport, (Frans: Aéroport de Liège) ook wel Luchthaven Luik-Bierset, (ICAO: EBLG/IATA: LGG) is eenluchthaven 10 km ten westen van de Belgische stad Luik. De luchthaven ligt op het grondgebied van Bierset, een deelgemeente van Grâce-Hollogne. In België is het de eerste grootste goederenluchthaven en de op twee na grootste passagiersluchthaven na Brussels Airport en Brussels South Charleroi Airport. De luchthaven is eigendom van het Waals gewest en wordt uitgebaat door s.a. Liège Airport (oorspronkelijke naam SAB s.a.) die in 1990 door het Waals gewest een concessie kreeg om de luchthaven te promoten en verder uit te bouwen. De aandeelhouders van Liège Airport s.a. zijn Société de leasing et de Financement [S.L.F.] (50 %), SOWAER (25%) en Aéroports de Paris Management (25 %). De luchthaven is de hub van verschillende cargo maatschappijen onder andere van TNT Airways (De gehele vloot van TNT is op Liège Airport gestationeerd) en de Europese hub van El Al Cargo , CAL Cargo Air Lines en Ethiopian Airlines Cargo.

Op het terrein van de luchthaven bevindt zich fort Hollogne als onderdeel van de fortengordel rond Luik.

Na de oorlog wordt de luchthaven teruggegeven aan de Belgische overheid en worden de civiele activiteiten hervat, met onder andere een lijndienst van Sabena tussen Luik en Parijs. In 1952 wordt de luchthaven van Bierset opnieuw een militaire vliegbasis en in 1953 neemt het ministerie van defensie de controle over de luchthaven over.

luchthavenvervoer
 

we hebben geprobeerd te maken, is makkelijk te navigeren en gemakkelijk de informatie op onze website voor onze klanten te krijgen.
Bij het Gemeente Naam tag schrijf u postcode of gemeente naam en je zal de prijs aan de luchthavenvervoer zaventem krijgen.

Als u geïnteresseerd bent in het kennen van uw prijs voor de taxirit, klikt u op de onderstaande knop. Het duurt slechts 1 minuut.
het maakt niet uit dat u een korte taxirit of een lange rit of vervoer naar de luchthaven boekt. Onze tarieven zijn standaard.
wij bieden u om de prijs van uw rit te berekenen via de link Volgen BEREKENEN EN BESTEL

taxi in antwerpen
taxi in antwerpen

press to zoom
taxi antwerpen
taxi antwerpen

press to zoom
antwerp tax
antwerp tax

press to zoom
taxi in antwerpen
taxi in antwerpen

press to zoom
1/3