Luchthavenvervoer Kortrijk Wevelgem International Airport (KJK/EBKT)

luchthavenvervoer Kortrijk taxi bestellen gewoon op te halen de telefoon en bel ons  (+32)0471 22 00 45 of gewoon boeken online.

we hebben de grootste tarieven databank ooit in België aangeboden waar u gemakkelijk kunt schatten hoeveel een taxi naar Luchthaven is u gaat kosten. Dan, click op

luchthavenvervoer Zaventem

luchthavenvervoer Charleroi

luchthavenvervoer Antwerpen

luchthavenvervoer Kortrijk Wevelgem International Airport (KJK/EBKT)

luchthavenvervoer Liege Airport (LGG/EBLG)

luchthavenvervoer Ostend Bruges International Airport (OST/EBOS)

luchthavenvervoer Amsterdam Schipol

luchthavenvervoer Eindhoven

we werken met de duidelijke prijsbeleid en wij garanderen de beste comfirtable taxi luchthavenvervoer dienst in het land.

Als u niet vinden wat u wilt, bel ons of stuur ons een mailtje en we zullen zeker komen met een oplossing.

De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem (IATA: KJK, ICAO: EBKT) is een luchthaven die zich op een tweetal kilometer bevindt van de Belgische stad Kortrijk. De luchthaven situeert zich in de gemeente Wevelgem en in Bissegem, een deelgemeente van de stad Kortrijk.

De luchthaven Kortrijk-Wevelgem beschikt over een 2 km lange startbaan die een brede waaier van vliegtuigen in staat stelt om veilig en comfortabel te landen of op te stijgen. Aan de startbaan grenst een bedrijvenzone die gedeeltelijk gereserveerd is voor specifieke luchthavenactiviteiten. De ondernemingen die zich in deze zone vestigen hebben onder bepaalde voorwaarden rechtstreeks toegang tot de startbaan.

De verharde startbaan 1900 x 45 met een draagkracht van 60 ton totaalgewicht (belastingsproeven wijzen uit tot 120 ton) laat het verkeer van zware vliegtuigen toe. Een klein deel van het vliegveld werd door de aanleg van degrote ring rond Kortrijk van de rest afgesneden. Op de smalle strook grond, gelegen tussen verharde startbaan en het talud van de Ringlaan werd om veiligheidsredenen een afremmingssysteem aangebracht, dat bestaat uit een dikke laag keien. De bedoeling ervan is te voorkomen dat vliegtuigen met remproblemen tijdens de landing op piste 06, op de ingegraven Ringlaan zouden terechtkomen (in deze laag keien verzinken de wielen van het landingsstel en remmen op die manier het vliegtuig af).

luchthavenvervoer
 

we hebben geprobeerd te maken, is makkelijk te navigeren en gemakkelijk de informatie op onze website voor onze klanten te krijgen.
Bij het Gemeente Naam tag schrijf u postcode of gemeente naam en je zal de prijs aan de luchthavenvervoer zaventem krijgen.

Als u geïnteresseerd bent in het kennen van uw prijs voor de taxirit, klikt u op de onderstaande knop. Het duurt slechts 1 minuut.
het maakt niet uit dat u een korte taxirit of een lange rit of vervoer naar de luchthaven boekt. Onze tarieven zijn standaard.
wij bieden u om de prijs van uw rit te berekenen via de link Volgen BEREKENEN EN BESTEL

taxi in antwerpen
taxi in antwerpen

press to zoom
taxi antwerpen
taxi antwerpen

press to zoom
antwerp tax
antwerp tax

press to zoom
taxi in antwerpen
taxi in antwerpen

press to zoom
1/3